Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
2011-08-22 08.38
Vardagen
I lördags kom vi hem från våran 2 veckors all-inclusive semester ifrån Turkiet. Vi har badat, solat, latat oss och inte behövt stressa till något dagis, skola, jobb etc…..

Då jag packade skolväskor, regnkläder, extrakläder, stövlar, block mm igår funderade jag på hur det ska gå med alla lämningar, läxor, aktiviteter och träningar.

Idag har jag lämnat 2 barn på dagis, lämnat Lova som börjar 1:an, sett till att Linus gått till sin första dag på Tanumsskolan och 7:an och själv sitter jag på Högskolecentrum i Uddevalla. Snart flyter det bara på, man lämnar, man hämtar, pendlar, det blir aktiviteter, tränar, kanske blir en liten kräftskiva ;) osv. Ibland kör det ihop sig men oftast går det bra :D! Och faktum är att det var väldigt härligt i Turkiet, men ändå väldigt gott att komma hem och att vardagen börjar, barnen saknade dagis och nog är det spännande att både börja ettan och sjuan på högstadiet! Jag själv har ju ett spännande sista år framför mig med massor att lära mig ;)!

Så jag säger ändå: Välkommen kära vardag!

Till hösten/vintern när det är riktigt mörkt och ruskigt tar vi fram bilderna och kollar filmen från Turkiet och drömmer oss tillbaka…..

/Marie

Arbete,Familj,Sommar
Marie Lindell

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300