Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
2011-08-04 11.49
Ute på turné :D!
Igår åkte vi ut på en spännande turné med husbilen. Jag hade inte möjlighet att vara med från början kl 14.00, men starten var vi ICA Ekan vid hamnplanen och det hade varit full fart och mycket på nästa anhalt: Tanumstrand. Jag "hoppade" på vid hamnplanen när husbilen kom tillbaka.

Just när jag kom stod självaste Bert Karlsson och lämnade sina åsikter. Det var många som ville lämna sina synpunkter, några frågade om arbetstillfällen, några om tomter och byggplaner.... ja frågorna var många och intresset var rätt stort (man kunde ju tävla och vinna en weekend i Tanumskommun, se flik tävling)!

Vi tog en tur ut till Havstenssund också men där var det lite lugnare så vi beslutade att ställa oss vid bryggan i Grebbestad se bild :D!

Där avslutades dagens kampanjturné för boitanum. Men idag kan ni träffa nytt folk på husbilen i Östad med omnejd. Välkomna!

Allmänt,Arbete,Boende,Familj,Framtiden,Fritid
Marie Lindell

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300