Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
2011-10-24 22.51
Träning
Nu när det är blivit höstigt och ruskigt vill jag passa på att skriva om träning!!

Det fantastiska med träning är att man får så mycket energi, det är så kul och man blir så pigg. Man kan vara jättetrött, men bara man kommer iväg hör musiken, ser den glada ledaren… härligt!

Jag är ju aktiv (i den mån jag hinner) i Friskis och Svettis och jag älskar verkligen ”min” förening och jympan där. Sen tycker jag att man inte ska se olika aktiveter som konkurrenter, desto mer vi rör på oss desto bättre mår vi (sen sparar vi pengar inom sjukvården, eftersom det förebygger massa skador osv.) Vi är olika och olika träningar passar olika människor.

Jag är ju även och tränar på Tedactive och dom har ju tänkt till :D. Från att haft barn hemma som är ledsna och inte vill att mamma ska gå och träna….. nu för tiden tjatar dom och undrar när mamma ska iväg. För där finns ju värsta lekrummet. Klätterställning, bollhav och dessutom bemannad (heja Anneli ;)).

Smart tänkt!! Även om jag ändå gärna går på Body Pump och Body Step som tyvärr F&S inte har i sitt utbud. Så klart att där barnen trivs, där trivs mamman :D!

Summa summarum. Hur, när, var ni rör på er så är det bra! Det kan ju räcka med en promenad i det fina höstvädret!

Vill passa på att uppmärksamma att om ni vill prova på Friskis och Svettis passa på nu på lördag den 29/10 KL 14.00 på vår ”Friskisdag”. Det är gratis så passa på att prova :D! Det lottas ut massa fina vinster!! Se mer på hemsidan: www.friskisochsvettis.se/tanumlänk till annan webbplats

Ps. Det finns ju fler träningsställen i Tanum som jag inte har erfarenhet av som säkert är lika bra. Skriv gärna om du har det i kommentarsfältet ;) Ds.

Allmänt,Fritid,Socialt
Marie Lindell

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300