Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
2012-03-23 10.10
Sinnesmarknadsföring!

Just nu läser jag sista kursdelen konceptutveckling i min utbildning och i den läser vi sinnesmarknadsföring! Alltså hur vi blir påverkade av de olika sinnena; syn, lukt, hörsel, känsel och smak sen ska vi helst kunna få in det i e-handeln också haha, vilket av förståeliga skäl är svårt ;)… Men vi läser ju mycket om multichannel shopping (att man kombinerar flera kanaler för att nå kunden ex vanlig butik och e-handel) också och där bör men verkligen ha dessa sinnen i åtankarna. Mycket spännande i alla fall.

Vi hade nu i samband med detta då en föreläsning av ingen mindre än Emanuel Andrén, exklusiv pralin tillverkare från Lilla Edet. Han berättade om sin karriär och hur han gör sina praliner, handmålar dom som konst varje pralin. Vi fick även höra om när han levererade praliner till Grammy galan i USA.

När vi sen i slutet av föreläsningen fick höra att vi skulle få smaka av Royal Tribute pralin, praliner som serverades på Kronprinsessan Viktoria och Daniels bröllop (Designed in honour of Swedens´s Royalty) var lyckan stor!!

Så bit av en bit andas in genom munnen ut genom nästan, njuut,  lukta på pralinen känn den goda doften av blåbär och citrus…. Mmmmm.. Sinnesmarknadsföring i högsta grad. Bifogar bild bevis på dessa läckerheter ;).

Så om ni blir sugna nu? Gå in på http://www.emanuelandren.com/home.htmllänk till annan webbplats (där ni även kan se dessa special gjorda kristall förvaringar för pralinen gjord av Orrefors) där kan man beställa….. Dock endast i USA dollar och fyra praliner kostar ca 600 kronor. Om det var värt det? Mmmm tror faktiskt det, det var något verkligen utöver det vanliga, inte riktigt en pralin utan en sagolik smakupplevelse helt enkelt!

Allmänt,Arbete,Fritid,Kultur,Smultronställen,Socialt
Marie Lindell

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300