Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
2011-10-30 22.29
Råsjöllördan populär!

Rå sig själv var meningen med Råsjölördag för arbetare på 1800-talet har jag hört. Pigor och drängar fick eller tog sig ledigt en dag i oktober.

Det är minst lika populärt nu 29 oktober 2011 ;)!

Vi (jag och familjen) tog oss ner igår och jätte mycket folk och massa trevligt var det. Marknad med knallar, närproducerat, slöjd och hantverk. Man kunde fynda massa i de olika affärerna och det vara bakluckeloppis vid konsum.

Barnen tyckte det var jättespännande att gå ombord på sjöräddningsbåten och se på brandbilen.

Kunde ha stannat där hela dagen, men för min del väntade Friskisdagen i Tanum som också var välbesökt med massa fina priser som vanns av lyckliga deltagare (Julbord för 2 på Tanumstrandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterPresentkort från Strömstad Badanstalt spa relaxlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för 2 personer, från Ringblommans häslokostaffär presentkort på 100:- samt hjortronglögg och mörk choklad med blåbär, presentkort från Sjögrens i backenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster frukost för 2 personer är några exempel.)

Och kvällen avslutades med lite ”bus eller godis” för barnen… huuj vad läskiga dom var ;).

Mycket trevlig helg blev detta!

Allmänt,Familj,Framtiden,Fritid,Smultronställen,Socialt
Marie Lindell

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300