Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
2011-12-16 15.33
Min och Linus dag som statist…
I tisdags på självaste Lucia var då jag och Linus iväg på vår första statistroll i en av Camilla Läckbergs filmer (Fjällbackamorden). Mycket spännande. Vi blev först ombedda att åka till Mask & Kostym vid Tanumstrand för att vi skulle kolla om det var lämpliga kläder och efter ett okej hos den trevliga personalen där så åkte vi ut till Havstenssund och där var vi bland de första.

Det blåste och regnade lite, men det fanns ett litet rum man kunde värma sig. Sen kom resten av filmteamet, med bilar och lastbilar. Det var mycket som skulle packas upp och det tog ungefär 45 min innan vi börja filma. (Fast då hade världens häftigaste luciatåg med personalen från kontoret lussat.) Och vi hade fått glögg och kaffe och lussekatter.

På bilden till höger ser man stugan vi kunde värma oss i och i fönstret kan man skymta den manliga Lucian ;).

Min och Linus roll då, jo det var att gå på bryggan i bakgrunden, när de filmar Erika (Claudia Galli) som går ner för backen i Havstensstund och in i huset vid hamnen. Det var 10-15 meter i regn och blåst, men jag är mycket nöjd med våran prestation :D! Tre tagningar och 5 minuter så var vi klara med hela scenen. Sen packade filmteamet ihop och de flyttade in i huset för fortsatt filmning.

Efteråt fick Linus vara med på ett par kort ev behövde de en tonåring längre fram och på frågan om vi var intresserade av att medverka fler gånger; jajamensan :D!

Allmänt,Fritid,Kultur
Marie Lindell

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300