Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
2011-08-30 09.05
Inspirationsdag "träning för barn 2-12 år"

Har i lördags varit på inspirationsdag "träning för barn 2-12 år"....oj, oj, oj vad kul och spännande det var; yoga för barn, akrobatik i jympan, dansskola och träningsskola var lite av det vi gick igenom!!!! Jag har just nu ett litet uppehåll i barn- och juniorjympa ledarskapet, men hoppas att tiden finns i januari för man får så mkt energi och det är så kul!

Samtidigt var det ett releaseparty av mini-röris 3, det är ett cd-skiva med färdiga övningar och musik som man kan köpa och träna med sina barn hemma (vänder sig till barn i åldern 3-6). Det finns även Röris som används flitigt av lärare inom förskola och skola 6-9 år.

Vi pratade om hur viktigt det är att barn rör på sig och att Friskis&Svettis ska satsa mycket på olika utbud av jympa till barnen. Samtidigt gick vi igenom ett yogapass för barn 6-12 år. I det passet jobbar förälder tillsammans med barnet och jag tror man får en härlig samhörighet. Jag kommer definitivt göra detta tillsammans med Lova!! Ska bli spännande :D!

Men ha, ha Ni skulle sett oss i helgen när vi gjorde mänskliga pyramider(!) i akrobatiken, lyfte en vuxen med benen i luften, åla som ormar (eller väste som en kobra i yoga), gjorde ”plankan” PÅ en annan deltagare, men jag skulle gissa att den allra roligaste synen var när vi skulle klättra runt varann efter att ha hoppat upp i knät (på en ny bekant för dagen). Ha, ha. jag småler fortfarande…….

Familj,Framtiden,Fritid,Socialt
Marie Lindell

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300