Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
2011-09-20 22.06
Full fart i skolan!

Ja, nu är det full fart i skolan. Inte för att det på något sätt var mjukstart när vi började denna kursdel, Affärsmodeller och Konceptutveckling… ;). Men de sista 2 veckorna har varit mycket intensiva...Min utbildning går ju mångt och mycket ut på att få trafik till en websida och att få de som kommer dit att handla. Så jag och min kurskamrat har precis lämnat in och redovisat en affärsmodell på ett skarpt ”case”; ett stort företag i våra trakter! Vi har gjort en affärsmodell till detta företag, både ”vanlig” butik och för e-handel!! Väldigt spännande och mycket kul om än väldigt stressigt vissa stunder.  För samtidigt som man har arbetet ”vid sidan om” har vi föreläsningar och i dessa tider mycket event.

Förra veckan var jag på ett mycket spännande e-handelsforum som Posten ordnat, många spännande föreläsningar och tankar om framtiden.

Imorgon ska jag till Göteborg och Webbdagarna, onsdag och torsdag!

Och på fredag kommer Intenetworld tidningen till skolan. Spännande!

Som sagt full fart i skolan…. 

Allmänt,Framtiden,Socialt
Marie Lindell

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300