Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
2012-02-25 13.19
Första jobbet....

Igår kom Linus (min sons) första lönespecifikation.

Inget dåligt första jobb han har fått… statist. Förra veckan hade Tanumsskolan ”arbeta-för-att-samla-in-pengar-dag" för barn i Thaiti och Linus han tjänade sina pengar hos Tre Vänner.

Nu har han varit där flera gånger (han har hoppat in i flera statistroller) och vilken arbetsgivare. Dom tar så väl hand om honom (även mig förstårs när jag varit med;).  I måndags var en lång och tuff dag, halva dagen utomhusscener i blåsten, kallt var det. Men det finns alltid varm fika dukad och till lunch blev vi bjudna på restaurang "Lilla Berit" (jättefin mat). Eftermiddagen följde med inomhus scener med många omtagningar….. men så spännande!! Det är kul att vara med och spännande och se att Linus tycker det är kul!

På tisdagen hade Linus två scener att spela in, jag släppte av honom vid ”Mask och Kostym” på Tanumstrand och han fick åka med filmteamet till Fjällbacka och inspelningsplatsen. Efter inspelning fick han åka hem (då fick han skjuts), för att återkomma på eftermiddagen med mig (vi båda var med som statister). Då fick vi en trevlig överraskning; dom hade fixat BIOBILJETTER till alla ungdomar som kämpat så bra dagen innan ute i det kalla vädret!!! Så vilken arbetgivare ;) ……. Dom tar verkligen hand om sin ”personal” :D!!!

Arbete,Familj,Fritid,Kultur,Socialt
Marie Lindell

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300