Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
2011-12-12 00.03
Filminspelning Läckberg 2

I förra veckan fick jag ett mycket trevligt samtal…..

Men låt oss börja från början. Jag har följt Dick, min bloggväns inlägg här på ”Bo i Tanum” med spänning när han har skrivit om sina statistroller och tänkt åh vad kul och intressant det låter. Att det hade varit roligt att varit med och se bakom kulisserna.

Nu hade jag ju glömt att när vi ställde ut på ”Bomässa” på Grebbestad Folkhögskola i somras så sökte Tre vänner statister (se tidigare blogginlägg) och då passade jag och min son på att fylla i intresseanmälan.

Så nu i förra veckan ringer telefonen. Från ”Tre vänner” filmbolag och undrade om jag och Linus var intresserade av att vara med som statister i Camilla Läckberg film. Javisst självklart vad spännande. Så på tisdag bär det av till Havstenssund och filmning…..

Väldigt spännande och på bilden får vi lite försmak då jag gick förbi Hertigen i Grebbestad i fredags då filmade de där…… (hoppas på att kunna dela med mig av en närmare bild efter tisdag ;)).

Moviestar oooh moviestar…… ;)

Fritid,Kultur
Marie Lindell

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300