Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Saltkällans odling

  Idag har jag varit på Salkällans bärodling. Oj vilken köplust jag fick!! Det började med att jag skulle få skjuts av en kompis hem och hon skulle stanna där och plocka majs (!), vad kul så jag hängde på! Majsen var inte riktigt så mogen än så jag ska åka tillbaka om ett par veckor och det gör jag... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Fritid,Natur,Smultronställen
 • Joggingtur.....

  Jag vet inte om någon känner igen sig hur irriterande det är när datorn inte riktigt gör som man själv vill eller har tänkt sig :(... Sitter just nu om dagarna och "försöker" (och lyckas ibland ;)) med att göra hemsidor. Idag var en sådan dag att det bara INTE ville sig.. irritationen steg och när... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur,Sommar
 • Smultronställe nummer 2

  När jag blev tillfrågad att bli ambassadör för Tanumskommun skulle jag fundera på ett smultronställe att bli fotograferad vid... som ni ser ovan valde jag Tjurpannan = havet.... Havet är underbart och härligt och man kan fiska krabbor, bada, njuta av den underbara omgivningen, bara ladda energi...

  Men...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Havet,Natur,SommarDela