Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Nytt år, nya utmaningar :D!

  Ja, det nya året stormade in hos mig ;)… Kände verkligen vinden vina med alla dess utmaningar!! Ha, ha, men jag kände verkligen att det började med full fart; mastig redovisning i skolan, fick lite funderingar på hur det skulle kunna bli om man började arbeta som konsult. Det var en kursdel i... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Familj,Fritid,Kultur,Socialt
 • Min och Linus dag som statist…

  I tisdags på självaste Lucia var då jag och Linus iväg på vår första statistroll i en av Camilla Läckbergs filmer (Fjällbackamorden). Mycket spännande. Vi blev först ombedda att åka till Mask & Kostym vid Tanumstrand för att vi skulle kolla om det var lämpliga kläder och efter ett okej hos den... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Fritid,Kultur
 • Filminspelning Läckberg 2

  I förra veckan fick jag ett mycket trevligt samtal…..

  Men låt oss börja från början. Jag har följt Dick, min bloggväns inlägg här på ”Bo i Tanum” med spänning när han har skrivit om sina statistroller och tänkt åh vad kul och intressant det låter. Att det hade varit roligt att varit med och se bakom...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid,Kultur
 • Grebbestad = Nya Hollywood ;)

  Idag när åkte jag ner för att posta ett brev så blev min bil stoppad, nyfiken i strut ser jag att de håller på med en filminspelning. Spännande, nu måste jag maila in en bild på Linus som var sugen på att vara statist i någon av Läckbergs filmerna. Men om ni kollar noga i filmerna sen när de har... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,KulturDela