Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Den där känslan....

  När man gjort sin redovisning, tömmer sitt skåp i skolan och vet att nästa gång man kommer dit i juni är det för examination den är: härlig, men också vemodig…..

  Jag har ju ändå pendlat här i två år mellan Uddevalla och Tanum (med lite olika resultat ;)) och man vet ju vad man har men inte vad man...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Arbete,Boende,Familj,Framtiden
 • Jul på Liseberg

  I söndags var jag på den mest fantastiska julbord man kan tänka sig. På hamnkrogen på Liseberg.

  Lova tål inte gluten och därav får vi som medlemmar i Celiakiförbundet, möjlighet att boka julbord där och sicket julbord... Mycket från havet, en asiatisk hörna med tigerräkor (tom suschi;)). Men givetvis...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Boende,Familj,Fritid,Socialt
 • Ute på turné :D!

  Igår åkte vi ut på en spännande turné med husbilen. Jag hade inte möjlighet att vara med från början kl 14.00, men starten var vi ICA Ekan vid hamnplanen och det hade varit full fart och mycket på nästa anhalt: Tanumstrand. Jag "hoppade" på vid hamnplanen när husbilen kom tillbaka.

  Just när jag kom...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Boende,Familj,Framtiden,Fritid
 • Direkt från Bomässan...

  Det är full fart på bomässan i Grebbestads folkhögskola. Massa smakprover från lokala handlare bl.a Rökeriet i Strömstad,  Bärby Östergård, Mällby Lantgård, Tångbrödsspecialister och Grebbestadsbryggeri bjuder på olika drycker.

  Filmbolaget Tre Vänner är här och letar statister till Camilla Läckberg...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Boende,Framtiden
 • Bomässa 15-16 juli i Grebbestad

  Imorgon blir mitt första uppdrag ;).... då är det Bomässa på Grebbestads Folkhögskola, det öppnar kl 11.00 invigningen är kl 13.00 och håller på till 20.00. Samma tid på lördag 16 juli 11-20.

  Det blir massa kul:

  • Klappakvarium från Havets Hus • Konstutställning med Lars Jonsson • Aktuella...

  (Läs mer)

  166 kommentarer

  BoendeDela