Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Bloggandet.....

  Ja hur går det med bloggandet egentligen ;) ... Nja just nu lite så där :/. Jag är i sluttampen av skolan, går igenom sista teorikursen, redovisning på onsdag i Konceptutveckling. Sitter även och förbereder för min sista LIA-period (praktik) i Göteborg som börjar nästnästa vecka och sist men inte... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Framtiden,Socialt
 • Sinnesmarknadsföring!

  Just nu läser jag sista kursdelen konceptutveckling i min utbildning och i den läser vi sinnesmarknadsföring! Alltså hur vi blir påverkade av de olika sinnena; syn, lukt, hörsel, känsel och smak sen ska vi helst kunna få in det i e-handeln också haha, vilket av förståeliga skäl är svårt ;)… Men vi...

  (Läs mer)

  23 kommentarer

  Allmänt,Arbete,Fritid,Kultur,Smultronställen,Socialt
 • Första jobbet....

  Igår kom Linus (min sons) första lönespecifikation.

  Inget dåligt första jobb han har fått… statist. Förra veckan hade Tanumsskolan ”arbeta-för-att-samla-in-pengar-dag" för barn i Thaiti och Linus han tjänade sina pengar hos Tre Vänner.

  Nu har han varit där flera gånger (han har hoppat in i flera...

  (Läs mer)

  12 kommentarer

  Arbete,Familj,Fritid,Kultur,Socialt
 • Nytt år, nya utmaningar :D!

  Ja, det nya året stormade in hos mig ;)… Kände verkligen vinden vina med alla dess utmaningar!! Ha, ha, men jag kände verkligen att det började med full fart; mastig redovisning i skolan, fick lite funderingar på hur det skulle kunna bli om man började arbeta som konsult. Det var en kursdel i... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Familj,Fritid,Kultur,Socialt
 • Artikel om min utbildning!

  Eftersom man nu inte så ofta är med på omslaget av en tidning så får man väl passa på att "skryta" ;) .... Ha, ha om ni ser tidningen så är jag en liten prick längst ner på omslaget på Internetworld, men är dock med på många bilder i tidningen också.

  Vilken bra artikel med fyra sidor inuti...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,FramtidenDela