Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Båtresa med Nolhåtten

  Jag fick ju nöjet följa med på båtturen som gick 27 juli och vilken fantastisk resa!! Vi hade otroligt tur med vädret och spännande att få höra Stellan berätta dessa spännande historier. Innan vi åkte (sambon Tomas var med) så sa jag till Tomas TÄNK om det bjuds på färska skaldjur, det vågar man ju ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden
 • Bloggandet.....

  Ja hur går det med bloggandet egentligen ;) ... Nja just nu lite så där hehe. Jag är i sluttampen av skolan, går igenom sista teorikursen, redovisning på onsdag i Konceptutveckling. Sitter även och förbereder för min sista LIA-period i Göteborg som börjar nästnästa vecka och sist men inte minst... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Arbete,Framtiden
 • Nytt år, nya utmaningar :D!

  Ja, det nya året stormade in hos mig ;)… Kände verkligen vinden vina med alla dess utmaningar!! Ha, ha, men jag kände verkligen att det började med full fart; mastig redovisning i skolan, fick lite funderingar på hur det skulle kunna bli om man började arbeta som konsult. Det var en kursdel i... (Läs mer)

  494 kommentarer

  Allmänt,Arbete,Familj,Fritid,Kultur,Smultronställen,Socialt
 • Rubriken här

  Innehåll här (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Grebbestad = Nya Hollywood ;)

  Idag när jag skulle ner och posta ett brev i all hast, blev jag stoppad nyfiken i en strut ser jag att det är ett filmteam som håller på att filma... Spännande, nu måste jag knopa ihop ett brev och maila en bild på Linus som var nyfiken på att vara med som statist.... Men vem vet kolla noga (i...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Boende,Fritid,KulturDela