Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • GT-karnevalen i Grebbestad

  Hörde festligheterna ända upp till min trädgård igår, så tänkte att jag skulle ner och kolla på karnevalsbåten. När vi kom ner höll dom tyvärr på att packa ner vid båten MEN vilken stämning det var på bryggan.... :D.

  Vi rycktes med av musiken och begav oss in på Grebys där Haaks och Örjan Torstensson...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Socialt,Sommar
 • Hemkommen från Göteborg

  När jag ska åka till Göteborg får jag alltid den där ”fredags” känslan eller ”semester” känslan. Efter bilen är packad och man äntligen är på väg. Åh vad gott! Jag är ju ursprungligen från Gbg o känner mig lite hemma när jag närmar mig stan……

  Denna helgen gjorde vi besök på Ikea, lunch och en...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Familj,Fritid
 • Direkt från Bomässan...

  Det är full fart på bomässan i Grebbestads folkhögskola. Massa smakprover från lokala handlare bl.a Rökeriet i Strömstad,  Bärby Östergård, Mällby Lantgård, Tångbrödsspecialister och Grebbestadsbryggeri bjuder på olika drycker.

  Filmbolaget Tre Vänner är här och letar statister till Camilla Läckberg...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Boende,Framtiden
 • Bomässa 15-16 juli i Grebbestad

  Imorgon blir mitt första uppdrag ;).... då är det Bomässa på Grebbestads Folkhögskola, det öppnar kl 11.00 invigningen är kl 13.00 och håller på till 20.00. Samma tid på lördag 16 juli 11-20.

  Det blir massa kul:

  • Klappakvarium från Havets Hus • Konstutställning med Lars Jonsson • Aktuella...

  (Läs mer)

  166 kommentarer

  Boende
 • Joggingtur.....

  Jag vet inte om någon känner igen sig hur irriterande det är när datorn inte riktigt gör som man själv vill eller har tänkt sig :(... Sitter just nu om dagarna och "försöker" (och lyckas ibland ;)) med att göra hemsidor. Idag var en sådan dag att det bara INTE ville sig.. irritationen steg och när... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur,SommarDela