Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Pendla.....

  Tänkte när jag skulle börja blogga att jag ska minsann inte "älta" det här med sena tåg och uteblivna tåg när jag pendlar (har nämnligen haft en mkt spännande höst/vinter med försenade/ inställda tåg). Ha, ha jag kan inte låta bli ;). Jag har bara hunnit pendla fram och tillbaka 2 dagar = alltså 4... (Läs mer)

  2 kommentarer

  Allmänt,Arbete
 • Vardagen

  I lördags kom vi hem från våran 2 veckors all-inclusive semester ifrån Turkiet. Vi har badat, solat, latat oss och inte behövt stressa till något dagis, skola, jobb etc…..

  Då jag packade skolväskor, regnkläder, extrakläder, stövlar, block mm igår funderade jag på hur det ska gå med alla lämningar,...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete,Familj,Sommar
 • Ute på turné :D!

  Igår åkte vi ut på en spännande turné med husbilen. Jag hade inte möjlighet att vara med från början kl 14.00, men starten var vi ICA Ekan vid hamnplanen och det hade varit full fart och mycket på nästa anhalt: Tanumstrand. Jag "hoppade" på vid hamnplanen när husbilen kom tillbaka.

  Just när jag kom...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Arbete,Boende,Familj,Framtiden,Fritid
 • Turne´ med husbilen

  Imorgon blir det ett spännande dag. Först på morgonen ska jag på besök på Tanumskolan och kolla lite inför Linus som börjar 7:an. Sen är det min tur att åka på Turne´med husbilen i Grebbestad med omnejd (se flik Turnéplan).

  Nu närmar det sig lite ledighet för mig också :D, innan fredag ska jag ha...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Socialt,Sommar
 • After Beach, Macri Trubadur, Röde Orm

  I fredags hade vi tjejerna vår årliga sommar-utekväll. Upplägget brukar vara After Beach på Tanumstrand med en bit mat, in till Grebbestad för att gå på Macri och trubadur Mange och hela kvällen avslutas på Röde Orm! En riktig helkväll med andra ord :D! Dagen började ju med regn så när det sprack upp... (Läs mer)

  3 kommentarer

  Socialt,SommarDela