Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Pendla.....

  Tänkte när jag skulle börja blogga att jag ska minsann inte "älta" det här med sena tåg och uteblivna tåg när jag pendlar (har nämnligen haft en mkt spännande höst/vinter med försenade/ inställda tåg). Ha, ha jag kan inte låta bli ;). Jag har bara hunnit pendla fram och tillbaka 2 dagar = alltså 4... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Arbete
 • Ute på turné :D!

  Igår åkte vi ut på en spännande turné med husbilen. Jag hade inte möjlighet att vara med från början kl 14.00, men starten var vi ICA Ekan vid hamnplanen och det hade varit full fart och mycket på nästa anhalt: Tanumstrand. Jag "hoppade" på vid hamnplanen när husbilen kom tillbaka.

  Just när jag kom...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Boende,Familj,Framtiden,Fritid
 • Turne´ med husbilen

  Imorgon blir det ett spännande dag. Först på morgonen ska jag på besök på Tanumskolan och kolla lite inför Linus som börjar 7:an. Sen är det min tur att åka på Turne´med husbilen i Grebbestad med omnejd (se flik Turnéplan).

  Nu närmar det sig lite ledighet för mig också :D, innan fredag ska jag ha...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Socialt,Sommar
 • Direkt från Bomässan...

  Det är full fart på bomässan i Grebbestads folkhögskola. Massa smakprover från lokala handlare bl.a Rökeriet i Strömstad,  Bärby Östergård, Mällby Lantgård, Tångbrödsspecialister och Grebbestadsbryggeri bjuder på olika drycker.

  Filmbolaget Tre Vänner är här och letar statister till Camilla Läckberg...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Boende,Framtiden
 • Ny bloggare

  Vad kul då var man i gång med bloggen :D! I denna kommer ni att få följa mig och mina barn Linus, Lova, Liam och Lukas i min vardag i Grebbestad... Kanske min sambo Tomas är med i nåt hörn ;).

  Lite kort om mig:

  Är i grunden från Göteborg har bott i Grebbestad i 13 år. Studera på Högskolecentrum i...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela