Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Jag ska bara.....

  Nu var det ett tag sen jag skrev i bloggen och det är därför jag har kommit in i en period av ”jag ska bara” ;). Ha, ha jo jag gick ju en webbutvecklings kurs i somras (där man lär sig göra webbsida med (X)HTML och CSS) och nu kom ju jag på att vad bra om jag gör en egen webbsida med lite info om mig... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Framtiden
 • Full fart i skolan!

  Ja, nu är det full fart i skolan. Inte för att det på något sätt var mjukstart när vi började denna kursdel, Affärsmodeller och Konceptutveckling… ;). Men de sista 2 veckorna har varit mycket intensiva...Min utbildning går ju mångt och mycket ut på att få trafik till en websida och att få de som...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Framtiden,Socialt
 • Grebbestad = Nya Hollywood ;)

  Idag när åkte jag ner för att posta ett brev så blev min bil stoppad, nyfiken i strut ser jag att de håller på med en filminspelning. Spännande, nu måste jag maila in en bild på Linus som var sugen på att vara statist i någon av Läckbergs filmerna. Men om ni kollar noga i filmerna sen när de har... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Kultur
 • Saltkällans odling

  Idag har jag varit på Salkällans bärodling. Oj vilken köplust jag fick!! Det började med att jag skulle få skjuts av en kompis hem och hon skulle stanna där och plocka majs (!), vad kul så jag hängde på! Majsen var inte riktigt så mogen än så jag ska åka tillbaka om ett par veckor och det gör jag... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Fritid,Natur,Smultronställen
 • Inspirationsdag "träning för barn 2-12 år"

  Har i lördags varit på inspirationsdag "träning för barn 2-12 år"....oj, oj, oj vad kul och spännande det var; yoga för barn, akrobatik i jympan, dansskola och träningsskola var lite av det vi gick igenom!!!! Jag har just nu ett litet uppehåll i barn- och juniorjympa ledarskapet, men hoppas att...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Familj,Framtiden,Fritid,SocialtDela