Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Råsjöllördan populär!

  Rå sig själv var meningen med Råsjölördag för arbetare på 1800-talet har jag hört. Pigor och drängar fick eller tog sig ledigt en dag i oktober.

  Det är minst lika populärt nu 29 oktober 2011 ;)!

  Vi (jag och familjen) tog oss ner igår och jätte mycket folk och massa trevligt var det. Marknad med...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Familj,Framtiden,Fritid,Smultronställen,Socialt
 • Träning

  Nu när det är blivit höstigt och ruskigt vill jag passa på att skriva om träning!!

  Det fantastiska med träning är att man får så mycket energi, det är så kul och man blir så pigg. Man kan vara jättetrött, men bara man kommer iväg hör musiken, ser den glada ledaren… härligt!

  Jag är ju aktiv (i den mån...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Fritid,Socialt
 • Saltkällans odling

  Idag har jag varit på Salkällans bärodling. Oj vilken köplust jag fick!! Det började med att jag skulle få skjuts av en kompis hem och hon skulle stanna där och plocka majs (!), vad kul så jag hängde på! Majsen var inte riktigt så mogen än så jag ska åka tillbaka om ett par veckor och det gör jag... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Fritid,Natur,Smultronställen
 • Inspirationsdag "träning för barn 2-12 år"

  Har i lördags varit på inspirationsdag "träning för barn 2-12 år"....oj, oj, oj vad kul och spännande det var; yoga för barn, akrobatik i jympan, dansskola och träningsskola var lite av det vi gick igenom!!!! Jag har just nu ett litet uppehåll i barn- och juniorjympa ledarskapet, men hoppas att...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Familj,Framtiden,Fritid,Socialt
 • Ute på turné :D!

  Igår åkte vi ut på en spännande turné med husbilen. Jag hade inte möjlighet att vara med från början kl 14.00, men starten var vi ICA Ekan vid hamnplanen och det hade varit full fart och mycket på nästa anhalt: Tanumstrand. Jag "hoppade" på vid hamnplanen när husbilen kom tillbaka.

  Just när jag kom...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Boende,Familj,Framtiden,FritidDela