Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Vårtecken??

  Igår när jag tog en joggingtur (jag fick en startlapp till midnattsloppet i Göteborg i julklapp, som jag och min syster ska springa ihop och måste ju börja träna nu ;)) i skogen sprang jag på det här... tussilago... Konstigt 27 december?? Det finns ju t.o.m svamp nu har jag hört....

  O snön lyser med...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Fritid,Natur
 • Min och Linus dag som statist…

  I tisdags på självaste Lucia var då jag och Linus iväg på vår första statistroll i en av Camilla Läckbergs filmer (Fjällbackamorden). Mycket spännande. Vi blev först ombedda att åka till Mask & Kostym vid Tanumstrand för att vi skulle kolla om det var lämpliga kläder och efter ett okej hos den... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Fritid,Kultur
 • Jul på Liseberg

  I söndags var jag på den mest fantastiska julbord man kan tänka sig. På hamnkrogen på Liseberg.

  Lova tål inte gluten och därav får vi som medlemmar i Celiakiförbundet, möjlighet att boka julbord där och sicket julbord... Mycket från havet, en asiatisk hörna med tigerräkor (tom suschi;)). Men givetvis...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Boende,Familj,Fritid,Socialt
 • Råsjöllördan populär!

  Rå sig själv var meningen med Råsjölördag för arbetare på 1800-talet har jag hört. Pigor och drängar fick eller tog sig ledigt en dag i oktober.

  Det är minst lika populärt nu 29 oktober 2011 ;)!

  Vi (jag och familjen) tog oss ner igår och jätte mycket folk och massa trevligt var det. Marknad med...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Familj,Framtiden,Fritid,Smultronställen,Socialt
 • Artikel om min utbildning!

  Eftersom man nu inte så ofta är med på omslaget av en tidning så får man väl passa på att "skryta" ;) .... Ha, ha om ni ser tidningen så är jag en liten prick längst ner på omslaget på Internetworld, men är dock med på många bilder i tidningen också.

  Vilken bra artikel med fyra sidor inuti...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,FramtidenDela