Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Dagens middagstips!

  Idag när jag var och handlade på Hedemyrslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, hungrig och dags för lunch såg jag fiskbiffarna i Rökeriet Fisk & Skaldjurs disklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Kunde inte låta bli förstås (har ätit dom innan och de är sååå goda). Hem och gjorde en lunch på ett par minuter med en enkel sallad till!

  MMmmmm så varsågoda, dagens...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Havet
 • Snö och kyla!

  Vi är nyss hemkomna från Bryggeridammen och skridskoåkning. Tänkte precis att vilken skillnad det är när det blir lite kallt och snö, vad roligare det blir för barnen. Pulkaåkning, Hockey, göra snölyktor, bygga snögubbar... listan kan göras lång.

  Men ändå känner man ju lite längtan till våren nu. Snön...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Familj,Fritid,Natur,Smultronställen
 • Nytt år, nya utmaningar :D!

  Ja, det nya året stormade in hos mig ;)… Kände verkligen vinden vina med alla dess utmaningar!! Ha, ha, men jag kände verkligen att det började med full fart; mastig redovisning i skolan, fick lite funderingar på hur det skulle kunna bli om man började arbeta som konsult. Det var en kursdel i... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Familj,Fritid,Kultur,Socialt
 • Vårtecken??

  Igår när jag tog en joggingtur (jag fick en startlapp till midnattsloppet i Göteborg i julklapp, som jag och min syster ska springa ihop och måste ju börja träna nu ;)) i skogen sprang jag på det här... tussilago... Konstigt 27 december?? Det finns ju t.o.m svamp nu har jag hört....

  O snön lyser med...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Fritid,Natur
 • Min och Linus dag som statist…

  I tisdags på självaste Lucia var då jag och Linus iväg på vår första statistroll i en av Camilla Läckbergs filmer (Fjällbackamorden). Mycket spännande. Vi blev först ombedda att åka till Mask & Kostym vid Tanumstrand för att vi skulle kolla om det var lämpliga kläder och efter ett okej hos den... (Läs mer)

  2 kommentarer

  Allmänt,Fritid,KulturDela