Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Vardagen

  I lördags kom vi hem från våran 2 veckors all-inclusive semester ifrån Turkiet. Vi har badat, solat, latat oss och inte behövt stressa till något dagis, skola, jobb etc…..

  Då jag packade skolväskor, regnkläder, extrakläder, stövlar, block mm igår funderade jag på hur det ska gå med alla lämningar,...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete,Familj,Sommar
 • Ute på turné :D!

  Igår åkte vi ut på en spännande turné med husbilen. Jag hade inte möjlighet att vara med från början kl 14.00, men starten var vi ICA Ekan vid hamnplanen och det hade varit full fart och mycket på nästa anhalt: Tanumstrand. Jag "hoppade" på vid hamnplanen när husbilen kom tillbaka.

  Just när jag kom...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Boende,Familj,Framtiden,Fritid
 • Hemkommen från Göteborg

  När jag ska åka till Göteborg får jag alltid den där ”fredags” känslan eller ”semester” känslan. Efter bilen är packad och man äntligen är på väg. Åh vad gott! Jag är ju ursprungligen från Gbg o känner mig lite hemma när jag närmar mig stan……

  Denna helgen gjorde vi besök på Ikea, lunch och en...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Familj,FritidDela