Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Jag ska bara.....

  Nu var det ett tag sen jag skrev i bloggen och det är därför jag har kommit in i en period av ”jag ska bara” ;). Ha, ha jo jag gick ju en webbutvecklings kurs i somras (där man lär sig göra webbsida med (X)HTML och CSS) och nu kom ju jag på att vad bra om jag gör en egen webbsida med lite info om mig... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Framtiden
 • Grebbestad = Nya Hollywood ;)

  Idag när åkte jag ner för att posta ett brev så blev min bil stoppad, nyfiken i strut ser jag att de håller på med en filminspelning. Spännande, nu måste jag maila in en bild på Linus som var sugen på att vara statist i någon av Läckbergs filmerna. Men om ni kollar noga i filmerna sen när de har... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Kultur
 • Pendla.....

  Tänkte när jag skulle börja blogga att jag ska minsann inte "älta" det här med sena tåg och uteblivna tåg när jag pendlar (har nämnligen haft en mkt spännande höst/vinter med försenade/ inställda tåg). Ha, ha jag kan inte låta bli ;). Jag har bara hunnit pendla fram och tillbaka 2 dagar = alltså 4... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Arbete
 • Vardagen

  I lördags kom vi hem från våran 2 veckors all-inclusive semester ifrån Turkiet. Vi har badat, solat, latat oss och inte behövt stressa till något dagis, skola, jobb etc…..

  Då jag packade skolväskor, regnkläder, extrakläder, stövlar, block mm igår funderade jag på hur det ska gå med alla lämningar,...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete,Familj,Sommar
 • Ute på turné :D!

  Igår åkte vi ut på en spännande turné med husbilen. Jag hade inte möjlighet att vara med från början kl 14.00, men starten var vi ICA Ekan vid hamnplanen och det hade varit full fart och mycket på nästa anhalt: Tanumstrand. Jag "hoppade" på vid hamnplanen när husbilen kom tillbaka.

  Just när jag kom...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Boende,Familj,Framtiden,FritidDela