Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Inspirationsdag "träning för barn 2-12 år"

  Har i lördags varit på inspirationsdag "träning för barn 2-12 år"....oj, oj, oj vad kul och spännande det var; yoga för barn, akrobatik i jympan, dansskola och träningsskola var lite av det vi gick igenom!!!! Jag har just nu ett litet uppehåll i barn- och juniorjympa ledarskapet, men hoppas att...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Familj,Framtiden,Fritid,Socialt
 • Turne´ med husbilen

  Imorgon blir det ett spännande dag. Först på morgonen ska jag på besök på Tanumskolan och kolla lite inför Linus som börjar 7:an. Sen är det min tur att åka på Turne´med husbilen i Grebbestad med omnejd (se flik Turnéplan).

  Nu närmar det sig lite ledighet för mig också :D, innan fredag ska jag ha...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Socialt,Sommar
 • After Beach, Macri Trubadur, Röde Orm

  I fredags hade vi tjejerna vår årliga sommar-utekväll. Upplägget brukar vara After Beach på Tanumstrand med en bit mat, in till Grebbestad för att gå på Macri och trubadur Mange och hela kvällen avslutas på Röde Orm! En riktig helkväll med andra ord :D! Dagen började ju med regn så när det sprack upp... (Läs mer)

  3 kommentarer

  Socialt,Sommar
 • GT-karnevalen i Grebbestad

  Hörde festligheterna ända upp till min trädgård igår, så tänkte att jag skulle ner och kolla på karnevalsbåten. När vi kom ner höll dom tyvärr på att packa ner vid båten MEN vilken stämning det var på bryggan.... :D.

  Vi rycktes med av musiken och begav oss in på Grebys där Haaks och Örjan Torstensson...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Socialt,SommarDela