Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Bloggandet.....

  Ja hur går det med bloggandet egentligen ;) ... Nja just nu lite så där :/. Jag är i sluttampen av skolan, går igenom sista teorikursen, redovisning på onsdag i Konceptutveckling. Sitter även och förbereder för min sista LIA-period (praktik) i Göteborg som börjar nästnästa vecka och sist men inte... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Framtiden,Socialt
 • Sinnesmarknadsföring!

  Just nu läser jag sista kursdelen konceptutveckling i min utbildning och i den läser vi sinnesmarknadsföring! Alltså hur vi blir påverkade av de olika sinnena; syn, lukt, hörsel, känsel och smak sen ska vi helst kunna få in det i e-handeln också haha, vilket av förståeliga skäl är svårt ;)… Men vi...

  (Läs mer)

  23 kommentarer

  Allmänt,Arbete,Fritid,Kultur,Smultronställen,Socialt
 • Dagens middagstips!

  Idag när jag var och handlade på Hedemyrslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, hungrig och dags för lunch såg jag fiskbiffarna i Rökeriet Fisk & Skaldjurs disklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Kunde inte låta bli förstås (har ätit dom innan och de är sååå goda). Hem och gjorde en lunch på ett par minuter med en enkel sallad till!

  MMmmmm så varsågoda, dagens...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Havet
 • Snö och kyla!

  Vi är nyss hemkomna från Bryggeridammen och skridskoåkning. Tänkte precis att vilken skillnad det är när det blir lite kallt och snö, vad roligare det blir för barnen. Pulkaåkning, Hockey, göra snölyktor, bygga snögubbar... listan kan göras lång.

  Men ändå känner man ju lite längtan till våren nu. Snön...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Familj,Fritid,Natur,Smultronställen
 • Nytt år, nya utmaningar :D!

  Ja, det nya året stormade in hos mig ;)… Kände verkligen vinden vina med alla dess utmaningar!! Ha, ha, men jag kände verkligen att det började med full fart; mastig redovisning i skolan, fick lite funderingar på hur det skulle kunna bli om man började arbeta som konsult. Det var en kursdel i... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Familj,Fritid,Kultur,SocialtDela