Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Filmturism

  Förra veckan var jag ju med på en spännande dag med temat film. Det var en busstur som gick från Tanum, Grebbestad etc mot Trollhättan och Trollywood.  Det var en dag fylld med massa ny kunskap och idéer om filmturism och flera nya kontakter.En av föreläsningarna var bl a om en Film-app under utveck... (Läs mer)

  16 kommentarer

  Allmänt,Arbete,Boende,Familj,Framtiden,Fritid,Havet,Kultur,Sommar
 • Lunch


  Häromdagen när jag skulle luncha mellan två jobb tog jag med mig några hekto räkor och satte mig på Grebbestadsbrygga......
  Underbart... bara förnamnet ;)!
  #Vardagslyx
  Imorgon ska jag till Trollywood en heldag med information om filmturism, det blir nog något att berätta för Er här också! :)
  Såå på åter... (Läs mer)

  7 kommentarer

  Allmänt,Arbete,Boende,Framtiden,Fritid,Havet,Natur,Smultronställen
 • Våra fantastiska omgivningar

  Äntligen har jag kommit in i ett bra flyt med att springa. Jag brukar alltid lyssna på musik och därav är mobilen ofta med och då blir det att jag kan stanna upp och fascineras av de fantasktiska omgivningarna det finns häromkring (Grebbestad) och har nu tagit ett par bilder eller två under mina tur... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Boende,Fritid,Havet,Natur,Smultronställen
 • Resan till Paris ~ stulen mobil

  För några veckor sedan åkte jag, min syter och äldsta son på en höstweekend till underbara Paris. Vi åkte en onsdag från Rygge i Oslo med Ryanair bodde tre nätter på ett ”vanligt” hotell med en underbar terrass med utsikt över Eifeltornet. Där satt vi varje morgon och njöt av våran frukost!Sen åkte ... (Läs mer)

  5 kommentarer

  Allmänt,Framtiden,Fritid
 • En tur till Tjurpannan!

  Häromdagen packade vi lite kokt korv i termos och fika och begav oss till Tjurpannan. När vi kom till ”parkeringen” höll jag på att svimma så många bilar det var, de gånger jag åker dit är det nästan bara min bil som är där…. Men väl ute bland klipporna märks inte det nämnvärt!Men jag slås varje gån... (Läs mer)

  5 kommentarer

  HavetDela