Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Filmturism

  Förra veckan var jag ju med på en spännande dag med temat film. Det var en busstur som gick från Tanum, Grebbestad etc mot Trollhättan och Trollywood.  Det var en dag fylld med massa ny kunskap och idéer om filmturism och flera nya kontakter.En av föreläsningarna var bl a om en Film-app under utveck... (Läs mer)

  16 kommentarer

  Allmänt,Arbete,Boende,Familj,Framtiden,Fritid,Havet,Kultur,Sommar
 • Lunch


  Häromdagen när jag skulle luncha mellan två jobb tog jag med mig några hekto räkor och satte mig på Grebbestadsbrygga......
  Underbart... bara förnamnet ;)!
  #Vardagslyx
  Imorgon ska jag till Trollywood en heldag med information om filmturism, det blir nog något att berätta för Er här också! :)
  Såå på åter... (Läs mer)

  7 kommentarer

  Allmänt,Arbete,Boende,Framtiden,Fritid,Havet,Natur,Smultronställen
 • Resan till Paris ~ stulen mobil

  För några veckor sedan åkte jag, min syter och äldsta son på en höstweekend till underbara Paris. Vi åkte en onsdag från Rygge i Oslo med Ryanair bodde tre nätter på ett ”vanligt” hotell med en underbar terrass med utsikt över Eifeltornet. Där satt vi varje morgon och njöt av våran frukost!Sen åkte ... (Läs mer)

  5 kommentarer

  Allmänt,Framtiden,Fritid
 • Båtresa med Nolhåtten

  Jag fick ju nöjet följa med på båtturen som gick 27 juli och vilken fantastisk resa!! Vi hade otroligt tur med vädret och spännande att få höra Stellan berätta dessa spännande historier. Innan vi åkte (sambon Tomas var med) så sa jag till Tomas TÄNK om det bjuds på färska skaldjur, det vågar man ju ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden
 • Bloggandet.....

  Ja hur går det med bloggandet egentligen ;) ... Nja just nu lite så där hehe. Jag är i sluttampen av skolan, går igenom sista teorikursen, redovisning på onsdag i Konceptutveckling. Sitter även och förbereder för min sista LIA-period i Göteborg som börjar nästnästa vecka och sist men inte minst... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Arbete,FramtidenDela