Tanums kommunvapen
Dela
Marie Lindell

Marie Lindell, 38

Egenföretagare, Grebbestad

"När jag hör vågorna slå mot klipporna eller ser havet ligga spegelblankt vid en promenad ute vid Tjurpannans naturreservat, då laddar jag mitt batteri med ny energi. Sommar som vinter, vår som höst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Filmturism

  Förra veckan var jag ju med på en spännande dag med temat film. Det var en busstur som gick från Tanum, Grebbestad etc mot Trollhättan och Trollywood.  Det var en dag fylld med massa ny kunskap och idéer om filmturism och flera nya kontakter.En av föreläsningarna var bl a om en Film-app under utveck... (Läs mer)

  16 kommentarer

  Allmänt,Arbete,Boende,Familj,Framtiden,Fritid,Havet,Kultur,Sommar
 • Vardagen

  I lördags kom vi hem från våran 2 veckors all-inclusive semester ifrån Turkiet. Vi har badat, solat, latat oss och inte behövt stressa till något dagis, skola, jobb etc…..

  Då jag packade skolväskor, regnkläder, extrakläder, stövlar, block mm igår funderade jag på hur det ska gå med alla lämningar,...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete,Familj,Sommar
 • Turne´ med husbilen

  Imorgon blir det ett spännande dag. Först på morgonen ska jag på besök på Tanumskolan och kolla lite inför Linus som börjar 7:an. Sen är det min tur att åka på Turne´med husbilen i Grebbestad med omnejd (se flik Turnéplan).

  Nu närmar det sig lite ledighet för mig också :D, innan fredag ska jag ha...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Socialt,Sommar
 • After Beach, Macri Trubadur, Röde Orm

  I fredags hade vi tjejerna vår årliga sommar-utekväll. Upplägget brukar vara After Beach på Tanumstrand med en bit mat, in till Grebbestad för att gå på Macri och trubadur Mange och hela kvällen avslutas på Röde Orm! En riktig helkväll med andra ord :D! Dagen började ju med regn så när det sprack upp... (Läs mer)

  3 kommentarer

  Socialt,Sommar
 • GT-karnevalen i Grebbestad

  Hörde festligheterna ända upp till min trädgård igår, så tänkte att jag skulle ner och kolla på karnevalsbåten. När vi kom ner höll dom tyvärr på att packa ner vid båten MEN vilken stämning det var på bryggan.... :D.

  Vi rycktes med av musiken och begav oss in på Grebys där Haaks och Örjan Torstensson...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Socialt,SommarDela