Tanums kommunvapen
Dela
Ingemar Granqvist

Ingemar Granqvist, 52


Yrkesfiskare, Fjällbacka
"En cykeltur är det perfekta sättat att komma ut i naturen. Utanför Fjällbacka finns det många vägar och stigar att välja bland. Under en tur hinner jag rensa mina tankar och kommer hem som en ny människa."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Livskvalitet

  Då var sommar rusningen över, man väntar på att det skall bli liv och rörelse i samhällena Problemet är att det är tomt före man hinner fattat att sommaren är här och slut (den är för kort).

  Det är nu som man kan utnyttja det vi kallar livskvalitet på boendet.

  Lördags tog vi en cykel tur i den södra...

  (Läs mer)

  20 kommentarer

  Boende,Fritid
 • Sommar dagar

  Lördag en fulltecknad dag med avsyning av hus, båtuthyrning, kajakuthyrning och en guidad skärgårdstur.Som dom flest här är man aktraktiv som besöksmål på sommaren av släkt och vänner, med detta sällskapet avlutade vi dagen med att grill ute på Virholmen med en riktig sommar kväll (stilla och sol)

  Sö...

  (Läs mer)

  27 kommentarer

  Allmänt
 • Vardag på landet

  Igår var det en strålande dag.

  Tillbringade förmiddagen ute på Virholmen, (där jag har min sjöbod) med att laga kräftburar. Det var så varmt, så till och med jag tog av mig i bar överkropp.

  Fick  en skärgårdstur kl 15.00 som var fullsatt (30 pers), så det får man vara nöjd med.

  Äntligen blev det kväll...

  (Läs mer)

  25 kommentarer

  Arbete,Fritid
 • En dag på havet

  Började med en havskräfte safari tur i strålande väder. På vägen iland gjorde vi ett strandhugg där vi kokade en del av fångsten och frossade i nykokta kräfter.

  Väl tillbaka iland skurades båten för kommande skärgårdstur. Idag var passagerarna mestadels svenskar som njöt av det fantastiska väderet.

  Av...

  (Läs mer)

  6 kommentarer

  HavetDela