Tanums kommunvapen
Dela
Gunnar Philipson

Gunnar Philipson, 47


Kustbevakare och bonde, Resö
"Här på Resö finns mitt speciella smultron-smultronställe. Små, röda, solvarma och söta äts de bäst på plats, precis som de är. Men de är väldigt goda med grädde och socker till också."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Kom till Resö idag!

  Idag är det hamnkalas i Resö hamn!!! God mat, trevliga evenemang, samt massor av fynd i olika marknadsstånd (gjorde mitt livs fynd häromåret, ett nakterhus för 200 kr!). Det bästa med kalaset är att delar av behållningen går till olika åretruntverksamheter, så att dessa kan hållas igång även när det... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Boende,Framtiden,Fritid,Kultur,Socialt,Sommar
 • Missa inte "Västerhavsveckan"!

  Passa på att uppleva något nytt, Västerhavsveckan erbjuder massor med evenemang utefter hela kusten. Själv jobbade jag 2 dagar i Lysekil där vi fick kampera hos Havsfiskelab., väldigt trevligt, lärde mig massor av nya saker!

  I morgon skall jag gå på föredrag här på Resö. Bröderna Olsson från...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Fritid,Havet,Kultur
 • Invigning!!!

  Har just fått vara med på invigningen av den nya motorvägssträckan Lugnet- Skee. Fantastiskt, nu har vi ännu närmre till allt : ) Det allra bästa är att den gamla E6:an nu blir lokalväg med betydligt mindre tung trakfik. Jag har bestämt mig för att cykla från Resö till Strömstad nästa gång jag... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,FramtidenDela