Tanums kommunvapen
Dela
Elsa Agélii

Elsa Agélii, 72


Textilkonstnär, Täcklebo
"Gå tio minuter på Bottnaleden. Fåglar sjunger om våren. Marken täcks av blåsippor. Stigen går uppåt. Skogen öppnar sig mot en vid utsikt över månghundraårigt odlingslandskap. Här är rymd för tanken och blicken når ända ut till Väderöarna vid klart väder. Att sitta här en stund ger ro för själen vilken årstid som helst."
2011-03-01 10.50
TILLBAKA I TÄCKLEBO
V

HEJ IGEN!

Efter 7 veckor under solen med kvinnorna och flickorna i ökenbyn i Rajasthanlänk till annan webbplats tar det tid att landa här hemma igen.Tiden där var späckad med arbete, det blev inte ork till något extra tanumsbloggande. Däremot kan du klicka på länken Rajasthan så hittar du min blog från öknen, om du är nyfiken vad vi har för oss där.

MYCKET ÄR ENKLARE PÅ LANDET

Detta besannades igen när min bara 15 år gamla tvättmaskin behövde bytas ut.Då ringer man el - Kenneth som kommer med den maskin jag beställt inom några dagar. Fintt!

Bara det att jag glömt att ta mått på utrymmet där maskinen skall stå. Den maskin jag beställt var för stor. På tok för tjock! Vad göra?

El K finner råd:I affären finns en precis lagom stor maskin, som han kan komma med genast.

I stan hade en sån extra utryckning kostat en hel del, men som så ofta förr finner jag att allt är enklare och mindre opersonligt här på landet.

MEDDELAS TILL VAR OCH EN SOM FUNDERAR PÅ LANTLIG BOSÄTTNING!

FLYTTA HIT VETJA!

Allmänt,Boende,Landet,Socialt
Elsa Agélii

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300