Tanums kommunvapen
Dela
Elsa Agélii

Elsa Agélii, 72


Textilkonstnär, Täcklebo
"Gå tio minuter på Bottnaleden. Fåglar sjunger om våren. Marken täcks av blåsippor. Stigen går uppåt. Skogen öppnar sig mot en vid utsikt över månghundraårigt odlingslandskap. Här är rymd för tanken och blicken når ända ut till Väderöarna vid klart väder. Att sitta här en stund ger ro för själen vilken årstid som helst."
2010-08-29 20.16
OJOJOJ VAD HÄNDER I GRANNKOMMUNEN SÖDERUT?
kOMMUNERNAS JAKT PÅ NYA INVÅNARE.

Ett varnande exempel: exploateringen av rekreationsområdet Uddenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i Hunnebostrand i Sotenäs kommun.

Under förespegling att bygga bostäder för nya åretruntboende får nu PEAB möjligen bebygga den mycket speciella strandremsan nedanför en alldeles ovanligt vacker bergvägg, som aldrig går att ersätta. Se hur det är tänkt på websidan ovan! 4-5 vån hus som brutalt förändrar känslan för hela området och kommer att "privatisera" strandpromenaden. Trots att jag bor på "rätt" sida av Bottnafjorden går jag ofta mina promenader just här. Eftersom Tanums kommun liksom Sotenäs strävar att bli fler åretruntboende hoppas jag att våra politiker avstår från liknande skamgrepp på vår gemensamma hemmiljö! Se Uddenprojektet som ett varnande exempel och lyssna bättre på folkets röst på båda sidor av Bottnafjorden!

OCH, Till alla oss medborgare! Det är viktigt att följa med i planeringen och säga sin mening när skändligheter begås.   

Allmänt,Boende,Framtiden
Elsa Agélii

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300