Tanums kommunvapen
Dela
Elsa Agélii

Elsa Agélii, 72


Textilkonstnär, Täcklebo
"Gå tio minuter på Bottnaleden. Fåglar sjunger om våren. Marken täcks av blåsippor. Stigen går uppåt. Skogen öppnar sig mot en vid utsikt över månghundraårigt odlingslandskap. Här är rymd för tanken och blicken når ända ut till Väderöarna vid klart väder. Att sitta här en stund ger ro för själen vilken årstid som helst."
2010-10-02 10.58
HÄR KOMMER LAMM FRÅN VALÖN
NYTT FRÅN BOTTNAFJORDENSlänk till annan webbplats INKÖPSFÖRENING

Så är det dags igen. Lammen som betat Valöns saltängar hela sommaren har nu slaktats och genom vår förträffliga inköpsförening får vi beställa detta goda kött. På bestämd dag och tid kommer Valöfolket och beställarna får ta emot sina olika tunga lådor. Lammen är olika stora förstås.

Cattis i vår förening har tagit på sig att organisera det hela och vi betalar via föreningen. Sen finns det gott kött i frysen för hela året. Om man inte ställer till ett gästabud förstås!

Ps, Trots att sommaren är slut och våra sommargäster har flytt sin kos, vill jag fortsätta att skriva då och då. Tycker att det är själva poängen med detta bloggande att berätta om livet här långt från storstan när det inte är "säsong". Det är ju nu vi kan riktigt njuta av lugnet.

Men jag undrar förstås om ngn ö.h.t. läser bloggarna eftersom det sällan är ngra kommentarer.Tror vi måste finna ett sätt att sprida kunskap om denna aktion från Tanums kommun! Hör ni det ni däruppe i Tanumstoppen!?   DS.

Allmänt,Familj,Landet
Elsa Agélii

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300