Tanums kommunvapen
Dela
Elsa Agélii

Elsa Agélii, 72


Textilkonstnär, Täcklebo
"Gå tio minuter på Bottnaleden. Fåglar sjunger om våren. Marken täcks av blåsippor. Stigen går uppåt. Skogen öppnar sig mot en vid utsikt över månghundraårigt odlingslandskap. Här är rymd för tanken och blicken når ända ut till Väderöarna vid klart väder. Att sitta här en stund ger ro för själen vilken årstid som helst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Bottna Kulturfestival för 6:e gången

  NU BLIR DET ALLVAR!

  På söndagseftermiddagen var det samling för ett 20-tal frivilliga funktionärer. På bilden ses vår PR-kvinna Maria Cederqvist informera om marknadsföringen. Ordförande Agneta Ekman-Wingate till vänster.

  Vi blev informerade om alla detaljer som gäller entré, vaktning, omhändertagande...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Familj,Fritid,Kultur
 • Dags för omstart

  Årets idé för Boitanums-bloggen är Smultronställen. Vi vill ju gärna visa våra speciella platser i både verklighet och fantasi. För att illustrera detta har fotograf Johannes och assistent Sara, under två dagar flängt omkring i olika hörn av kommunen. I Bottna fick de släpa alla attiraljer som krävs... (Läs mer)

  2 kommentarer

  Allmänt,Fritid,Natur

 • Hallå,

  Nu drar det ihop sig, Nu skall ingen längre vara ovetande om vad som händer i trakterna i södra Tanum och över gränserna till andra kommuner.

  Nu samlar vi oss, konstnärer, scenpersonligheter, akrobater,kulturpedagoger, flera institutioner, såsom KKV och Gerlesborgsskolan, musiker,...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Arbete,Framtiden,Kultur,Socialt,Sommar
 • KVINNODAGEN DEN 8 MARS FIRAS I BOTTNA

  VI MÖTTES PÅ KAFEET VID KKV

  Som är öppet tisdags och ionsdags-eftermiddagar kl. 13-17, Gunilla är eldsjälen som håller öppet, kokar soppa och bakar underbara kakor.

  I dag firades kvinnodagen med en härlig soppa och hembakta semlor.

  med kvinnomärket på som syns på bilden.

  Från världen utanför Bottna hör...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Familj,Framtiden,Socialt
 • TILLBAKA I TÄCKLEBO

  V

  HEJ IGEN!

  Efter 7 veckor under solen med kvinnorna och flickorna i ökenbyn i Rajasthanlänk till annan webbplats tar det tid att landa här hemma igen.Tiden där var späckad med arbete, det blev inte ork till något extra tanumsbloggande. Däremot kan du klicka på länken Rajasthan så hittar du min blog från öknen, om du är...

  (Läs mer)

  5 kommentarer

  Allmänt,Boende,Landet,SocialtDela