Tanums kommunvapen
Dela
Elsa Agélii

Elsa Agélii, 72


Textilkonstnär, Täcklebo
"Gå tio minuter på Bottnaleden. Fåglar sjunger om våren. Marken täcks av blåsippor. Stigen går uppåt. Skogen öppnar sig mot en vid utsikt över månghundraårigt odlingslandskap. Här är rymd för tanken och blicken når ända ut till Väderöarna vid klart väder. Att sitta här en stund ger ro för själen vilken årstid som helst."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Mitt smultronställe nummer två; Den lilla gården vid vägens slut

  Min morgonvandring går längs en krokig grusväg, blommande dikeskanter, smultron och ovanligt många fjärilar i år. Strax innan stigen går in i skogen ligger en liten gård, som sköts på det mest omsorgsfulla sätt av en pappa och hans son. Sonen Joakim är 16 år och intresserad av allt som har med... (Läs mer)

  5 kommentarer

  Fritid,Landet
 • Välkommen till Bottna Kulturfestival 8-9 juli

  KULTURFESTIVALENlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster FÖR HELA FAMILJEN

  PÅ FREDAG 8 JULI OCH LÖRDAG 9 JULI

  Om du är det minsta nyfiken på hur vi har det och vilka vi är här nere i södra delen av kommunen, så är detta ett jättebra tillfälle att kolla! Inled sommaren med ett besök hos oss!

  (Läs mer)

  2 kommentarer

  Familj,Fritid,Kultur
 • Bottna Kulturfestival för 6:e gången

  NU BLIR DET ALLVAR!

  På söndagseftermiddagen var det samling för ett 20-tal frivilliga funktionärer. På bilden ses vår PR-kvinna Maria Cederqvist informera om marknadsföringen. Ordförande Agneta Ekman-Wingate till vänster.

  Vi blev informerade om alla detaljer som gäller entré, vaktning, omhändertagande...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Familj,Fritid,Kultur
 • Dags för omstart

  Årets idé för Boitanums-bloggen är Smultronställen. Vi vill ju gärna visa våra speciella platser i både verklighet och fantasi. För att illustrera detta har fotograf Johannes och assistent Sara, under två dagar flängt omkring i olika hörn av kommunen. I Bottna fick de släpa alla attiraljer som krävs... (Läs mer)

  2 kommentarer

  Allmänt,Fritid,Natur
 • CAFÉ OLIVIA OCH KKV

  LÖRDAGSFIKA PÅ OLIVIA

  På KKV, Konstnärernas Kollektivverkstad nära Gerlesborg, finns också ett kafé. med några av kustens läckraste bakverk sa damen som just hämtade sitt kaffe vid disken. Jag hade ätit en god lasagne och sen fick det bli en citronkaka m vispgrädde. Ja,den smakade himmelskt. Inte...

  (Läs mer)

  1 kommentar

  Fritid,Kultur,SocialtDela