Tanums kommunvapen
Dela
Elke Sponholz

Elke Sponholz, 48


Egenföretagare, Bullaren
"Här är vintern klart bäst. När solen skiner och snön gnistrar packar jag ryggsäcken och ger mig ut. Vad kan vara skönare än att färdas med lugna skär över den blanka isen, göra en paus, ta ut termosen, tända en värmande brasa och bara njuta."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Das Gute liegt so nah! Resans ände....

  Varför äker så långt...... Vi körde tillbaka och blev snäll emottagen på Resö Camping.  Vi stannade några dagar och njöt sol på dagen och röda solnergång, paddlade en hel del och hade det så bra.......................... (Läs mer)

  2 kommentarer

  Fritid
 • Vind nord nord-ost

  Paddlingen var underbart. Vi kände inte till området söder om Smögen.


  Nu har vi åkt till Falköping, tältar mitt på Ålleberget, solen skiner, det blåser nord, nord-ost och det betyder: ingen flygväder. Men som som hangglider är man alltid optimistiskt och  väntar och väntar........på nordväst. Kul för...

  (Läs mer)

  2 kommentarer

  Fritid
 • Äntligen semster!

  Äntligen några dagar semester innan nästa grupp ska anlanda och väderförekast lovade regn, stark regn hela helgen. Nu sitter vi här på campingplats norr om Smögen är solbrända (självklart hade vi inte med solkräm) och är  utan våra havskajaker , eftersom det skulle ju dessutom också blåsa mycket. Men... (Läs mer)

  2 kommentarer

  Fritid
 • Vilken lyx!

  Jag är en väldigt dåligt bloggare......ska försöka att skärpa mig.

  Har varit ute och paddlade med en grupp Tyskarna på Kornsjörna under en vecka. Det var  en grupp  barn som hade med varken sin pappa eller mamma.  Det regnade bara en enda dag - vilken tur.  Vi byggde upp stor kåtan och trängdes ihop....

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete
 • Så modiga var vi inte

  Läste i Bohusläningen om oss att vi har flyttat till Sverige 2008 för att köpa Tingvall.  Nej, så modiga var vi inte att vi lämnade Tyskland med en gång. Vi kom faktiskt smygande. Har varit delårsboende från och med 1997 och bestämde oss för heltidsboende 2003, när vi startade företaget Minto. Bereut... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela