Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
2011-04-26 13.29
Våren
När våren änterligen kom blev det med besked. Hela påsken har gått åt till att stänga för djuren som skall ut på bete. Jag tror att både Gunnar och andra djurägare tycker det är något speciellt med den här årstiden - det är stressig med inte värre än att man hinner att ta fram termosen och sätta sig ner och njuta. Varje gång skänker jag han som uppfann ståltermosen en tacksamhetens tanke. Hur många termosar som skakat sönder på traktorn det vet jag inte, men det är åtskilliga. Hela dagen blev ju förstörd. Martin har fått ut gödseln och har nu börjat plöja. Till helgen skall det bli kosläpp, återkommer med bilder.

Nästa vecka börjar hemvärnets krigsförbandsövning, skall vara borta i 5 dagar. Vädret ser ut att bli kanon. En av mina gubbar ringde och beklagade att kängorna gått sönder, det måste fixas innan övningen.

Fritid, vad är det?

Dick Johansson
Allmänt,Natur

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300