Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 74

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
2018-08-06 18.10

Två härliga maskindagar

Som vanligt hos Peter Bärgare, mycke folk och härlig stämmning, flera Norrmän var där med sina maskiner eller sin lånade BP keps som han får ha på livstid. Värmen gjorde att drickan av alla slag hade en stykande åtgång men våfflor och varm korv slog rekord i försäljning vilket Hembygdsföreningen tackar varmt för. Traktorer i surhålet var ett populärt inslag, men traktorpullingen med vanliga traktorer rönte nog det största intresset. Vi ser fram emot nästa gång.

Dick Johansson
Kultur
Kommentarer
  1. xiajinyi
    Cet ensemble particulier est simplement l'un des plusieurs color-ups les plus claires qui ont frappé les marchands Nike qui contiennent des fonctions JD Sports. Ils portaient un mélange de chapeaux qui [url=http://www.williamleday.fr/acheter-chaussures-asics-pas-cher]acheter chaussures asics pas cher[/url] ne convenaient pas à vos conditions.
    # 2
    2018-08-17 10.46
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar