Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
2010-11-22 11.23
Tanums kommun har medvind
Jag besökte kommunens näringslivsträff på TanumStrand den 18 nov. Clas-Åke Sörkvist berättade att kommunen har en positiv utveckling. Industritomterna på Tanums näringspark i Tanumshede är nästan slutsålda. Invånarantalet har ökat i år med 121 personer - min bordskamrat tittade på mig och sa att "du ska inte tro att det är din förtjänst". OK, jag köper det, men vi kan väl få tro att vi hjälpt till med något, motbevisa mig om ni kan.

Att få lyssna till f.d. förbundskapten för friidrottslandslaget Ulf Karlsson var stimulerande, att vara företagare eller idrottsledare är ingen större skillnad. Det gäller att få sina medarbetare att trivas och prestera sitt bästa. Det var ett 75-tal personer som besökte träffen.

Besök Tanums hemsida för den är erkänt bra och lättläst, det finns många bra hänvisningar bl.a statistik. Visste ni att 1000 kr 1960 motsvarar nästan 11000 kr idag? När jag gjorde lumpen i början av 60-talet fick vi 2.75 om dagen.

Dick Johansson
Framtiden

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300