Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
2010-07-09 11.46
Sommar
Under många år har Elisabeth och jag bedrivit sommaruthyrning via Bo På Lantgård. Det många blivit positivt överraskade av är att Tanum har närheten till så mycket av både aktiviteter och större städer - många tänker då på i nord-sydlig riktning, men jag tycker man glömmer den östliga, Dalsland. I söndags åkte vi och några vänner runt en del av Dalsland, kaffekorgen var med och välfylld. Men glöm inte att Tanum har ett Dalsland i miniatyr, åk rukt i Lur och Bullaren så får ni se - har jag fel så hör av er.

Varje tisdag under sommaren är det kulturvandring i Grebbestad. I tisdags gick turen längs kajen och bryggorna, man lär sig alltid något nytt. Tack kulturföreningen för en trevlig kvällspromenad på 1,5 timme.

Det är väl ingen som missat Badortens dag? Nä, jag tänkte väl det. Efter skrivandet bär det iväg till skogen för att hugga björkar som ska pryda kajen i Grebbestad på lördag. Återkommer nästa vecka med en rapport, Ulf Ericsson och undertecknade ambassadör ska arbeta hela lördagen, hoppas vi inte skrämmer folk.

P.S. Har fått 40 mm regn.

Sommarhälsningar från Dick i Säm

Dick Johansson
Fritid,Kultur,Natur

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300