Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
2011-07-29 08.51
Husbil och provfilmning
Onsdag 14:00-19:00

Med Jeanette bakom ratten på husbilen gick det undan, inte minst på Resös smala och krokiga vägar, att möta en stor lastbil i en skarp kurva var en upplevelse, vem som skrek högst Jeanette eller vi andra förblir en obesvarad fråga. Vi andra Moa, Rolf och jag. Efter ett kort besök vid Hedemyrs i Tanumshede var det Resö som stod på tur för vår turné, sedan besökte vi Mjölkeröds golfbana, Hedemyrs igen Vitlycke och Rasta.

Om någon ställde frågor om planer, tomter och var får jag bygga och hur, så skötte Moa och Rolf detta, även klagomål överlämnade Jeanette och jag med varm hand till dessa kunniga personer.

Vi lärde oss också att man inte skall köra med husbil i en rondell i 30 km/h.

Min kamera lade av i slutet på våran trevliga resa, hoppas jag får ut dom bilder som finns i kameran, jag får be Alexander om hjälp.

Idag fredag kl 10:00 skall jag vara på Tanum Strand för provfilmning, vet ej om det finns en byfåne i Läckbergs böcker, vi får se vad det blir

Dick Johansson
Fritid

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300