Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
2011-06-16 09.16
Grebbestad och det är inte julafton
Byggnationen på Härlidsberget i Grebbestad är nästan klar. Med Ulf Ericsson som guide var vi några som var på rundvandring i området. Den utsikten är det inte många platser som slår. Statyn/konstverket tyckte jag om, trodde det var SKF som sponsrat konstverket, men det försäkrade Ulf att så inte var fallet. Passivhusen är ett bra initiativ. Jag rekommenderar varmt ett besök, det finns både lägenheter och bostäder osålda. Här är en direktlänk till Tanums Bostäder.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Det är inte julafton igen, om ni trodde det, Martin bestämde sig för att renovera hydraltryckaren på utgödslingen så vi slapp samma julafton som i fjol. Så det har varit en vecka i skiten, att ligga i en trång gödselkulvert och borra 14 hål till expanderbultar kräver sin man, jag borrade bara 4 st så nu lossnar aldrig den hydralkolven mer.

Rondellen vid Säm är asfalterad och klar, nästan, det är nu bara att tuta och köra. OBS, här gäller inte 3 varv.

Från Dick som har utsikt från Röseberget

Dick Johansson
Allmänt

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300