Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
2011-07-11 09.14
Carnival
(Om du vill se bilden större så kan du klicka på den när du läser hela blogginlägget)

Årets höjdpunkt i Grebbestad är carnivalsdagen eller badortens dag som den också heter. Vädergudarna var på sitt allra bästa humör, och det var också den stora publiken som besökte Grebbestad. Hur många tusen det var vågar jag inte ens gissa.

Med erfarenhet som domare, och även som deltagare i 9 carnivalståg, vågar jag nog påstå att det var länge sedan det var så bra och välgjorda ekipage, det bådar gott för nästa år då carnivalen har 90-årsjubileum.

Varje år får Clas och jag frågan, när ställer ni upp nästa gång? Ni måste ju ha 10-årsjubileum, det skulle isåfall bli 100-årsjubileum, 90 plus 10.

När vi nu är 70 minus så brukar Clas och jag säga att numera tar vi bara ett årtionde i taget, den som lever får se, man får ju inte roligare än man gör sig.

Till helgen den 15:e och 16:e öppnar bomässan på folkhögskolan i Grebbestad. Tanums kommun är värd för mässan så då passar det bra att vi ambassadörer börjar arbeta.

Läs mer på kommunens hemsida www.tanum.selänk till annan webbplats

Dick Johansson
Fritid

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300