Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
2018-06-06 09.33

Bildtext Tryggheten!

Muren uppställd för frisparksläge i mix fotboll? Att ta bilder är inte alltid så lätt och skall man sätta text till så kan det lätt dubbeltolkas.

Jag vill inte vara ironisk på nåt vis utan bara påvisa svårigheten med bilder som allmänheten har tillgång till,men det är väl bara jag som skall vara rolig och det är många gånger lika svårt.

Sverges nationaldagsfirande har blivit en trevlig högtid sedan den blev helgdag och där hembygdsföreningen har en given plats.Har lovar våran ordf.i hembygdsföreningen att ta bilder till vår årsberättelse för det brukar jag göra men i år är det lite lurigare för skall vi använda bilden så måste jag fråga dom som är på bilden om jag får använda bilden och till vad,är det helt okända personer med och dom inte har blivit tillfrågade så är det kört för har vi otur så kan vi bli stämda, nu skall jag inte överdriva men man får tänka sig för,nåt skriftligt medgivande behövs inte men finns det inget vittne till medgivandet så blir det ord mot ord och då sitter jag dassigt till,men som president i Gammeldassens Vänner så hänger det på min trovärdighet och den är det väl ingen som i frågasätter.

Dick Johansson
Allmänt

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300