Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
2011-08-11 13.31
Bakom kulisserna
På onsdag förmiddag var det dags för klädprovning inför Läckbergfilmningen. Skorna var kul, dom 45:or som passade var gjorda för en person som skulle halta, dvs ena klacken var 2-3 cm högre än den andra. Bara jag slipper att gå så. Sedan skulle jag klippas och finputsas, dom hade sagt tidigare att halva mustaschen skulle klippas men inte vilken halva. Vi kom överens om att fördela klippningen på båda halvorna. Polisongerna rök också med. Det hela tilldrog sig i gamla IAC:s lokaler i Tanumshede. Ett helt rum med kläder, skor och allt annat som säkert kommer att behövas. Ett annat rum var syrum, sen ett stylingrum osv. Det är i denna byggnad som man bygger upp för inomhustagningar, se reportage på kommunens hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jag har frågat om jag får blogga om min medverkan, det var OK. Men dom talade om med bestämdhet vad jag inte får skriva om i min blogg.

Trollywood finns ju så vad blir det nu? Tanum-någonting? Vi får väl tävla om namnet här också.

Dick Johansson
Fritid

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300