Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
2010-07-12 13.51
Badortens dag
Sol, varmt och mycket folk, nu var det dags att testa vårt medhavda material. Både Ulf och jag är nöjda, våra besökare tyckte det var OK, det har ju tagits fram på mycket kort tid. Rullgardinerna är flera och räcker till när vi ska vara på flera ställen samtidigt. Om det var Hans-Ola eller grisen som drog mest vet jag inte men den var populär inte minst bland barnen. Hans-Ola får förlåta men dom tyckte grisen var sötast.

Träffade många gamla bekanta i min ålder som flyttat hem till Tanum igen. Det är givande att höra deras erfarenheter och synpunkter på det arbete som kommunen lägger på detta, alla jag pratade med tyckte att det var ett bra initiativ kommunen tagit. Alla är medvetna om att man måste jobba på många olika områden för att öka invånarantalet, det här är bara ett av flera.

Många kom fram och berättade stolt att dom redan hade flyttat hit, en stod i kö och väntade på att flytta hit. Hoppas att dom frön vi sådde inte bara hamnade på hälleberget, men det är ett långsiktigt arbete vi bedriver.

Ulf hade med jordgubbar, vi gjorde lite byteshandel med både Kustkött och Tångbagrit, men det är en annan historia. När Ulf berättade att ambassadörerna arbetade ideellt såg en del frågande ut men jag tror dom trodde honom.

Dick Johansson
Arbete,Fritid

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    300