Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 76

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-02-25
  Tidig vårstädning

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2014-01-12
  Hällristning


  När man hör ordet hällristning så tänker man lätt på Vitlycke och hällristningar från brånsåldern,men vad är detta för ristning eller vad ni vill kalla det,det dom har gemensamt är att den har haft en funktion.Nu gör vi så att Vitlyckes ristningar får vännen Lasse Bengtsson ta hand om så tar jag den... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2014-01-01
  Nytt fiberår


  Sannäs Fiber har nu 696 betalande medlemmar och det är cirka 30% kvar att gräva en del tillsammans med kommun och elbolag.håller detta väder i sig så kan vi starta tidigt till våren,man får inte ta risken med en köldknäpp på vårkanten det har hänt förr att det frusigt till i mars.God fortsättning.Di... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2013-12-31
  Vinterstormar


  Många skogsägare väntar på tjäle så avverkningen kan börja,pratade med Örjan Plate på Södra skogsägarna han berättade att man kan inte avverka förren man ser att det blir kallare.Posetivt med stormen är att vindkraftverken har produserat rekordmyck el,negativt är alla stormfällda träd i skogen.Gott ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2013-11-25
  Kvarn och Fiber

  Ulseröds Väderkvarn har fått presenning på taket kommunen ville inte ta risken att något blev förstört under vintern.Fibergrävningen har tagit vinterlov men där kommunen och el gräver försöker vi samköra. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  LandetDela