Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Våren

  Mitt jobb vid den här tiden är att se över elstängsängslet för ungdjurens sommarbete,vissa år fungerar allt men i år fungerade inte allt,åldern tar nog ut sin rätt men skogens djur brukar riva ner en del och då kan eltrådarna gå av och det synns inte,halvvägs kan man stänga av det hela så man inte b... (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Kosläpp?

  Nä det är nog för tidigt,men att verka klövarna på djuren innan kosläpp är ett måste,men det är roligt att se på tycker grannbarnen. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Kosläpp?

  Ersätt denna text med ditt innehåll (Läs mer)

  2 kommentarer

  Landet
 • Tranor

  I dag kom den första tranan till oss på Säm,vi har haft nöjet att få besök av tranor dom senaste tre åren på gärdet nedanför huset,kortet är inte från i dag. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Kallas valla knäckte alla

  Att vara pensionär när det är VM på skidor i Sverige är inte dumt och i dag överträffade Kallas guld på 10 Km det mästa.Men alla har inte den möjligheten dom som kör virkesbilar kör tror jag dygnet runt,sent i kväll det var becksvart ute och att backa in i mellan virkestravar med fyraxlat släp är in... (Läs mer)

  1 kommentar

  LandetDela