Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2015-06-04
  Invigning

  I går invigde kommunen sina nya lokaler i Tedacthuset som nu rymmer miljö,bygg och tekniska förvaltninge,det kommer att underlätta samarbetet mellan TN och M o B då dom tidigare satt i olika hus och fick gå ( springa ) emellan.Det var många besökare som kom inte minst före detta tjänstemän och polit... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2015-05-31
  Examensblommor

  Det är en vecka sedan jag plockade in dessa liljekonvalj,det är jag som ännu plockar in blommor eftersom Elisabeth inte är helt återställd efter benbrottet, det är tidigt med dessa blommor men nu är ett högtryck på väg in så dom blommar väl ut innan examen för skolelever.Jag träffade en person i For... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2015-03-09
  Hunden ROY

  Så ser han ut med boll. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2015-03-09
  Vägarbete

  Solen skiner och den samfällda Rödhällevägen hade torkat så Martin,Arne och skulle passa på att fylla i hålorna i vägen med 0-18,nartuligt vis kommer grannar ut och skall prata bort en stund,på bilden ser vi Arne visa på hur många sätt det går att stötta sig på en spade,längst ner till vänster ser v... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2014-12-23
  En God Jul  på er alla

  Ersätt denna text med ditt innehåll (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela