Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • 800:- sa Polisen

  Släp efter bil som har LGF skyllt heter Efterfordon,och det är nu det roliga börjar.Efterfordon skall inte ha fjädrig ( undantag finns ) och vara anpassad till spesefikt ändamål som tex båtvagn,det får inte vara flak som man kan lasta grejer på. Jag frågade, om jag nu låser fjädringen och hänger den... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Vad säger Polisen?

  Får man köra en avställd eller borttagen ur fordonsregistret en bilsläpkärra med LGF skyllt och köra högst 30 Km i timmen på allmän väg???? Fortsättning följer. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Här kan man åka på en blåsning

  Rondellen vid Säm står det ofta polisen och tar nykterkontroll,i dag söndag Kl 10:00 var det full rulle,alla som kom från Grebbestad blev stannande och fick blåsa,kolla bilden för jag fick se en i kön som försökte vända bilen hur det gick vet jag inte,men längre upp i kön så kunde dom köra ner Sämsv... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Boksläpp

  Jag har skrivit om soldattorp i Tanums kompani men när det gäller Lur och Strömstad så var det båtsmanstorp som gällde dvs.nuvarande flottan.Sist vecka var det boksläpp på boken Båtsmän från Bohuslän,boksläppet skedde på Strömstads museum och boken är skriven av Nils Modig han har varit sommarboende... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Allt går att sälja

  Om jag säger Ove Gustavsson så är jag inte säker på ni vet vem han är,men säger jag 5 myror är fler än 4 elefanter,eller den skära elefanten som inte har en snabel med texten,Tänk om jag hade en snabel, så går det säkert upp en taljdank.Ove är konsnär och säljer tavlor och en del annan konst,man ska... (Läs mer)

  1 kommentar

  AllmäntDela