Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2015-06-13
  Båden

  Så här ser tavla ud.När jä var där å köpte spigen så sa jä de att om jä inte får väre mä på båden så kommer jä te Götegörg å drar ut min spig ur båden,hö fan sä jä göra no.? (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-06-13
  Bilden talar för sig själv

  Ersätt denna text med ditt innehåll (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-06-13
  Wasa släng dej i väggen

  För här kommer en riktig båd!!! Med lösen från både lann å båden låg krudrögen som en dimma värre än ve Lyttsen.Det var åtta år sedan sist besök i Grebbestad men denna gång var det bättre väder och bättre planerad motagning,jag har haft nöjet att besöka fartyget flera gånger under dess uppbyggnad i ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-05-09
  Växtkraft

  Bilden får tala för sig själv.I morrgon skall jag till Kungälv på Bohusläns Hembygdsförbundets årsmöte,det finns fem st program att gå på förutom själva årsmötesförhandlingarna,jag har valt programmet Vad kan ett foto berätta,vi kommer ofta i kontakt med både gamla och nya foto men vad kan vi läsa u... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-04-24
  Krigslämningar

  Inbjudna av Ökomuseum i Halden för en vandring kring Svinesundsbrons Svenska sidan.Vi följde spåren av gamla Kungsvägen,Karl den 12 tes skansar och andra V-krigets skyttevärn,guid var den mycke historie kunnige Bo Magnusson Strömstad,det blev en lång och lärorik vandring så det medhavda kaffet satt ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela